Vi i Tore Eide ønsker at du som kunde er trygg på at du har fått den løsningen som ivareta dine krav for et automatisk brannslokkingssystem best mulig. Derfor vil vi gjerne ta oss av detaljene for deg.

Vi kan bistå med prosjektering, design, anskaffelse, installasjon og sertifisering. Vi utfører også inspeksjon, vedlikehold og modifikasjon av eksisterende anlegg.

I Tore Eide jobber vi meget kunde-fokusert og er opptatt av godt samarbeid.
Vår ambisjon er å være en lydhør rådgiver, alltid oppdatert med henblikk på dagens teknologi. I tillegg skal vi være effektive og nøyaktige, men også omgjengelige og  fleksible.

Les gjerne mer om våre tjenester i menyen til høyre.

 

Nedenfor en liten oppsummering av det vi tilbyr av tjenester.

Utviklingsfasen:

Basert på dine krav kan vi komme opp med flere forskjellige forslag for et automatisk brannslokkingssystem. Sammen kan vi så finne den beste løsningen som dekker ditt behov og passer til din kostnadsramme.

Planlegging:

Våre prosjektledere, designere og byggeledere innehar nødvendig kompetanse og sertifisering for å sikre kvalitet i alle ledd. Det er viktig for oss at vi er godt forberedt og planlegger våre prosjekter på ett tidlig stadig. Dette for å finne de beste løsningene opp mot det som er kundebehov og krav, og at vi kan finne de mest kostnadseffektive løsningene.

Prosjektering

God prosjektering er en forutsetning for et vellykket prosjekt.
Vi hjelper deg hele veien – og sørger for at også den minste detaljen er tatt vare på.

Installasjon

Våre dyktige teknikere og montører har lang erfaring med installasjon av slokkesystemer. På byggeplassen er vi opptatt av å ha en så rasjonell fremdrift som mulig og vi imøtekommer derfor en tett oppfølging mellom de forskjellige fagene og utbygger, slik at eventuelle endringsarbeid / forseringer blir fanget opp, det samme gjelder endringer på fremdriftsplanene. (Lean).

Overlevering

Ved overlevering av bygget utleveres ønsket FDV dokumentasjon, samt vi gir nødvendig opplæring til driftspersonell.

Opplæring

Kontroll og vedlikehold

Våre kontrollører kan utføre kontroller og tester på slokkesystemer i henhold til lover og regler.

Modifikasjon

Er det behov for modifikasjoner eller utvidelse av brann slokkesystemer har våre erfarne teknikere og montører lang erfaring med utbedringer av dette av nye anlegg Dette sikrer optimal driftsstabilitet hos våre kunder.

 

X

Vakttelefon / åpningstider

Tlf: 55 17 54 40 | man – fre 08:00–16:00
Ved uønskede hendelser i Bergen og omegn utenom våre åpningstider, ring:

Vakttelefon (ikke sms): 922 40 005