Vi verner liv og verdier

Tore Eide er et ingeniørfirma som har spesialisert seg på aktivt brannvern, dvs. sprinkleranlegg og andre stasjonære slokkesystemer.

Vi prosjekterer og installerer brannslukkeanlegg, utfører vedlikehold, service og ESS-kontroller.

Selskapet ble etablert i 1982 av ingeniør Tore Eide og har siden starten vokst til å bli en anerkjent ekspert i sitt fagområde. I dag er det 45 ansatte i selskapet, som i hovedsak består av høyt kvalifiserte ingeniører og montører. I tillegg leies det inn ytterligere sprinklermontører etter behov.

Vi tilbyr våre tjenester primært til større totalentreprenører, samt offentlige og private eiendomsutviklere – både direkte og via samarbeidspartnere.

Vi ønsker å være en god samarbeidspartner for deg som kunde. Vi vil gjøre vårt beste for at løsningen som blir valgt er optimalisert for prosjektet, at alle krav fra oppdragsgivere og myndigheter er ivaretatt og at installasjonen er smidig.

Et selskap i vekst

Tore Eides geografiske hovedsatsingsområde har historisk sett vært Bergen og Hordaland. Vi påtar oss også oppdrag i andre deler av landet, og har gjennomført store og kompliserte prosjekter for nær sagt alle typer bygg og objekt.

Bedriftens unike kompetanse er så etterspurt at vi nå har implementert en vekststrategi og har etablert distriktskontorer i Oslo og Stavanger.

Vi skal befeste vår posisjon som en av markedslederne i Norge innen aktivt brannvern. I tillegg jobber vi for å alltid være det firmaet som er veivisende når det gjelder nye og innovative løsninger innen slokkesystemer.

Visjon og verdier

Visjoner og verdier er selve bærebjelken i Tore Eide.

Visjonene skal drive oss fremover, mens verdiene skal beskrive kjernen i den bedriftskulturen vi ønsker oss. Med andre ord; hvordan vi ønsker å samhandle.

Vår visjon er å være ledende innen stasjonære slokkesystem og bidra til et tryggere samfunn.

Våre verdier er

  • Respekt
  • Åpenhet
  • Lojalitet
  • Kunnskapsdeling og kompetanse

 

X

Vakttelefon / åpningstider

Tlf: 55 17 54 40 | man – fre 08:00–16:00
Ved uønskede hendelser i Bergen og omegn utenom våre åpningstider, ring:

Vakttelefon (ikke sms): 922 40 005