• Post category:Nyhetsarkiv

Grete Lokøy overtar stillingen etter Ole Jacob Eide, som har vært daglig leder siden 2004. Ole Jacob Eide går over i stillingen som leder for forretningsutvikling, samt han går inn i styret.

Grete Lokøy har 10 års allsidig lederbakgrunn fra ulike stillinger i ResQ AS. Hvorav de 6 siste år som administrerende direktør. ResQ er Norges største aktør innen sikkerhet og beredskapsopplæring til offshore, maritim og landbasert industri. Hun har kompetanse innen strategiarbeid, forretningsutvikling og organisasjonsutvikling. Hun har en Master of Management innen fagområdene økonomi, strategi og HMS. I tillegg etterutdanning innen digital forretningsforståelse.

«Det er med stort engasjement og stolthet jeg har takket ja til å bli Tore Eide sin nye daglige leder. Tore Eide er en av Norges største selskaper innen design, prosjektering og montering av slukkesystemer. Med lange tradisjoner og et sterkt merkenavn har Tore Eide en solid posisjon i markedet. Jeg er ambisiøs og vil være en tydelig og synlig leder. Vi har gode forutsetninger for å lykkes videre og jeg gleder meg til nye oppgaver i en ny bransje. Sammen med styret og dyktige kolleger ser jeg frem til å utvikle Tore Eide videre og bidra til vekst og verdiskaping for ansatte og eiere». Sier Grete Lokøy.

 

X

Vakttelefon / åpningstider

Tlf: 55 17 54 40 | man – fre 08:00–16:00
Ved uønskede hendelser i Bergen og omegn utenom våre åpningstider, ring:

Vakttelefon (ikke sms): 922 40 005